Tilat

Tiloissamme on mahdollista pitää erityyppisiä kokouksia ja koulutuksia erikokoisille ryhmille. Ravintola Kiesa sijaitsee Joensuun keskustassa (400m torilta) viihtyisässä oppimisympäristössä. Kokoustilat, ruoka- ja kahvipalvelut löytyvät kaikki samasta rakennuksesta.

Ravintola Kiesa

Ravintolamme toimii iltaisin ja viikonloppuisin tilausravintolana. Tilaustarjoilut suunnitellaan aina asiakkaan tarpeen mukaan. Käytössämme on monipuoliset kokoustilat, joten ruokailun voi yhdistää hyvin erilaisiin kokous- ja koulutustilaisuuksiin. Tilamme sopivat mainosti myös vapaamuotoisiin juhliin, kuten syntymäpäiviin ja pikkujouluihin. Ravintolassamme on A-oikeudet, ja monipuoliselta juomalistaltamme löytyy sopiva ruokajuoma jokaiseen makuun. Koko tilan hyödyntämällä, mahtuu ravintolaamme kerralla ruokailemaan noin 130 henkilöä.

Ravintola Kiesasta löytyy siirrettävä valkokangas tykkeineen, langaton mikki + äänentoisto ja tilauksesta toteutamme myös pientä tunnelmavalaistusta. Kysy lisää henkilökunnalta.

Auditorio

Auditorioomme mahtuu kerralla noin 75 henkeä, ja siellä on käytössä nykyaikaiset av-laitteet. Keskeinen sijaintimme aivan keskustan tuntumassa mahdollistaa kokous- ja koulutuspäivien järjestämisen helposti ja vaivattomasti. Kysy myös kahvitus- ja lounasvaihtoehtoja kokouksen yhteyteen.

Neuvottelutila Näkysä

24452162346_4311800b0f_k

Näkysä on pienemmän porukan viihtyisä kokoustila, johon mahtuu noin 15 henkilöä. Tilassa on av-laitteet, ja keskeinen sijainti aivan Kahvila Sainon vieressä mahdollistaa kokouskahvituksen hoitamisen helposti ja vaivattomasti.

24452138976_3041ad0087_k

Kuusisto

Kuusisto on kodikas ja viihtyisä tila historiallisen talouskoulun puolella. Tilaan mahtuu ruokailemaan noin 20 henkeä kerrallaan. Tässä kauniissa tilassa on mahdollista pitää pienemmän ryhmän ruokailuja, juhlatilaisuuksia tai kokouksia. Tilasta löytyy tietokone ja videotykki.


Langaton verkko löytyy kaikista rakennuksistamme, kysy sen käytöstä henkilökunnalta.

Pyydä tarjous tai kysy lisää p. 050 460 3599. Tehdään yhdessä tilaisuudestanne onnistunut.

niskala_kesa_2014_600px Kuva: Tuomas Partanen

Kuvat: Iina Martiskainen ja Tuomas Partanen

Vastaa