Ravintolapalvelut

Ravintola Kiesa

palvelut_kiesa_1600x800px

Kiesan keittiössä valmistuu päivittäin useita satoja annoksia lounasasiakkaille sekä opiskelijaruokailuun. Ravintolassa hotelli -ja ravintola-alan opiskelijat saavat harjoitella käytännön työtä ammattitaitoisen henkilökunnan ja opettajien ohjauksessa. Ruokalistat suunnitellaan siten, että opiskelijat saavat hyvän kokonaiskäsityksen ruoanvalmistuksesta.

Tärkeitä asioita ravintolassamme ovat ruoan hyvä laatu, houkutteleva ulkonäkö, ruokalajien monipuolisuus ja luonnollisesti ruoan hyvä maku. Panostamme kotimaisiin, puhtaisiin ja laadukkaisiin raaka-aineisiin.

Lounaslistalla on päivittäin neljä eri vaihtoehtoa: keitto-, kasvis-, kotiruoka ja àla carte lounas

Viihtyisässä ravintolassamme on noin 50 asiakaspaikkaa. Tarjoilijaopiskelijat hoitavat lounastarjoilun opettajan johdolla. Pöytiin tarjoiltu lounas antaa mahdollisuuden rentoutua ja nauttia ruokailusta kaikessa rauhassa kesken työpäivän. Ravintolamme sijaitsee aivan keskustan tuntumassa lähellä hyviä liikenneyhteyksiä.

Ravintola Kiesan lounas tarjoillaan arkisin klo 10.30 – 13.00. Tervetuloa!

Opetusravintola Kiesa on toiminut vuodesta 1999.

Ravintola Kiesan nimi tulee kiisselistä

Kiesa- eli kaurakiisseli on vanha Pohjois-Karjalan etelä- ja itäosissa käytetty jälkiruoka. Jälkiruoka valmistetaan akanaisista jauhoista. Kaurakiisseli on ollut perinteisesti karjalaisen juhla-aterian jälkiruoka.

Vastaa